Navigation

BELLE EPOQUE OC

Return to Previous Page
Leírás

Termékleírás

BELLE EPOQUE OC

Ez az egyedülálló, csodálatos gép is az 1900-as évek elejét idézi, de csak külső jegyeiben. Pezsgő kávéházi forgatag, elegáns enteriör, ez illik a Belle Epoque-hoz.

Leírás

Egykaros, félautomata kávéadagolás vízöblítéssel kiegészítve, extra hatékony, védett csészemelegítő a nagyobb kapacitás elérése érdekében, gőzkar, forróvíz adagoló, dupla nyomásmérő (kazánban illetve főzőkaron mért nyomás). Kis ellenőrző ablak középen a kazánszintet mutatja. És persze ne feledkezzünk meg a jó kávéőrlőről sem!

Adatlap

  • Szélesség 40 cm
  • Magasság 71 + 10 cm
  • Mélység 40 cm
  • Tömeg 38 kg
  • Szín króm
  • Kazán térfogat 5 liter
  • Max. fogyasztás 2200 W
  • Karok száma: 1
  • Ár: 7.000 EUR + Áfa

A tökéletes kiszolgálás érdekében, a tökéletes kávégéphez tökéletes kávé dukál …. ezért a gépekhez a Molinari kávé termékeit ajánljuk.

EUR-ban  megadott áraink az irányadóak. Forintos áraink a számlázáskori napi, pénztári, eladási euró árfolyamon kerülnek kiszámításra. Eurós árainkról az alábbi összehasonlító árlista ad részletes tájékoztatást.

More Info

További információk

Súly 38 kg
Méretek 40 x 40 x 81 cm
Szállítási és fizetési feltételek

Szállítás és visszafizetési feltételek

Megrendelése során a vevő élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített elállási jogával, amennyiben a termék csomagolása sértetlen. A vásárló a szerződéstől az áru átvételét követő 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 30 napon belül visszatéríteni.

A visszavásárlási garancia feltételei a sérülésmentes áru, a gyári csomagolás, az eredeti számla és a garancialevél megléte.

A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.

A termék visszaszállításához szükséges elérhetőségeink

IMPERIAL Online Shop Kft.
1139 Budapest, Váci út 99. (bejárat a Forgách u. felől)
Telefon: +36 30 382 9488
E-mail: iroda@elektrakavegep.hu
Weboldal: www.elektrakavegep.hu
SKYPE: imperialshop

További információért látogassa meg a Szállítási és fizetés felételek menüpontot

Back to top